Over

Tuin Keukens is een begrip in de regio. De houthandel die onze familie in 1897 startte, is inmiddels fors uitgebreid met allerhande bouwmaterialen en een professionele werkplaats voor houtbewerking. In 1970 werd ook Tuin Keukens opgericht, dat door de mond-tot-mond reclame van onze trouwe klanten uitgroeide tot het bedrijf dat het nu is. Waarom die klanten zo tevreden zijn? Vooral vanwege onze uitgebreide service. Want wat voor ons vanzelfsprekend is, blijkt in deze tijd iets heel bijzonders.

Echte service, van A tot Z
Wij willen dat u écht een goed gevoel overhouden aan uw aankoop. Dus bespreken we in alle rust uw wensen en vertalen we die naar een passend plan. Daar hebben we plezier in. We luisteren, zijn betrokken en geven u betrouwbare en eerlijke adviezen. Uiteindelijk ontvangt u een plan, dat vanwege onze voorraden altijd aantrekkelijk geprijsd is. Koopt u de keuken? Dan zorgen onze medewerkers voor een perfecte montage. Ook na de aankoop staan we paraat als er iets is. Eén telefoontje en onze service-bus staat al snel bij u voor de deur. Dienstverlening, dat zit in onze genen.

Image

Tuin Keukens: dé keukenspecialist
We hebben heel veel ervaring op het gebied van keukens. Als modern bedrijf kiezen we daarbij bewust voor kwaliteit keukens en apparatuur. Voor A-merken. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en weten we zeker dat mensen nog lang van hun keuken kunnen genieten.
We blijven altijd op zoek naar het beste voor de klant. Naar de beste kwaliteit en de mooiste materialen. Naar de nieuwste keuken- en kooktechnieken. Het resultaat? Blije klanten, die precies die keuken hebben die zij voor ogen hadden. Daar doen wij het voor.