Apparatuur

Als u op zoek gaat naar een nieuwe keuken, gaat u ook op zoek naar nieuwe apparatuur. Naar een nieuwe vaatwasser, oven, (combi)magnetron, koelkast, diepvries, Quooker, afzuigkap of downdraft. Maar waar moet u op letten? Wat zijn de mogelijkheden? En: wat voor een prijskaartje hangt daaraan? Tuin Keukens geeft u graag advies.

Meer waar voor uw geld
Laten we één ding voorop stellen: bij Tuin Keukens kiest u automatisch voor A-merken. Voor kwaliteit. Maar omdat wij de apparatuur in grote getale inkopen, liggen onze prijzen een stuk lager. U krijgt bij ons een luxe model voor een normale prijs en krijgt dus meer waar voor uw geld.

Image

Eerlijk advies en overwogen beslissing
We weten welke apparaten er op de markt zijn en geven u een betrouwbaar en eerlijk advies over de verschillende opties. Op basis van uw wensen stellen we een plan samen voor uw keuken, inclusief de apparatuur. Ook als u bestaande keukenapparatuur wilt vervangen, staan wij natuurlijk voor u klaar. U ontvangt van ons een voorstel, waar u in alle rust over na mag denken. Zo neemt u een gegarandeerd een doordachte beslissing.

Service
Is er een keer iets aan de hand met uw apparatuur? Dan kunt u ons gewoon bellen. U krijgt altijd meteen iemand aan de lijn. Wij zorgen dat onze eigen servicedienst zo spoedig mogelijk bij u voor de deur staat. En moet er een apparaat worden vervangen? Dan kunnen we dat door onze voorraad snel voor u regelen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image